NENE HATUN İLKOKULU
Yamaçlı mah.Çetin Emeç Çad. no56 Kozluk Batman

VİZYON

Okulumuzu ; eğitimli, nitelikli insanlar yetiştiren,saygın, güvenilir ve tercih edilen bir kurum haline getirmektir.

MİSYON

Okul öğrencilerini merkeze alan eğitim anlayışını benimseyen,Öğrencileri bilgi ezberlemekten çok bilgiye ulaştıran; bilgiyi kullanabilen; özgür,çağdaş,üretici, kişilikli, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda kendini geliştiren; çevresiyle etkili iletişim kuran; bilimsel, akılcı, mantıklı düşünme becerisine ve yaratıcı düşünceye sahip; araştırmacı, kendine ve başkasına değer veren özgün kişiler olarak yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuz Yeni Açılmıştır. Satarançta ilçe birinciliğimiz bulunmaktadır. Bir üst öğrenime verimli öğrenciler hazırlamakta oldukça başarılıyız.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim.

Normal Eğitim.

08:30........14:10

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İl merkezine Uzaklığı 54 km mesafededir. İlçe merkezine 500 metre mesafededir.

Çetin Emeç Cad.